2024.07.13. - Jenõ
bohócdoktorok adó 1 százalék gyermekek

 

bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Adó 1% rendelkezés - bohócdoktorok támogatása

A kórháztámogató program révén évente 80 intézményt támogatnak a piros orros bohócdoktorok. A lakosság szja 1 százalék támogatása nélkül nem működhetne a bohócdoktor program, köszönjük!

Adó 1 százalék nyomtatvány

Adóbevalláskor vagy külön május közepéig van mód felajánlani az adó egy százalékát. Az 1 százalék felajánlása nem kerül semmibe sem, de óriási segítség!

Adó 1% kutyák mentésére - állatvédelem

Kutyák, cicák megmentését támogatja az adó egy százalék felajánlás. Támogatás révén egyre több állatot tudunk megmenteni, ivartalanítani, gyógykezelni, örökbeadni.

Szja 1+1% nyomtatvány letöltés

Adóbevalláskor vagy külön május közepéig van mód felajánlani az adó 1%-ot. Az szja 1 százalék felajánlása nem kerül semmibe sem, de óriási segítség!

Hogyan ajánlja fel adója 1%-át?

Adó 1 százalék felajánlása 3-5 perc csupán, de egy alapítványt, egyesületet működésében, nemes célja elérésében nagyban segít. Szja 1%-át adja jó helyre, mutatjuk kinek!

Adó 1% rendelkező nyilatkozat

Az adó 1+1 százalékot az adózó a rendelkező nyilatkozaton tudja felajánlani. E-szja-n elektronikusan kell beírni, papír alapú bevalláskor pedig nyomtatott nyilatkozatot kell beadni.

Adó 1% rendelkezés egyházaknak

Az egyházak az adó 1% rendelkezés második egy százalékát kaphatják meg a felajánlóktól. Az elsőt pedig alapítvány / egyesület kaphatja. Tehát 2 X 1%-ról rendelkezhetünk.